Da li su informacije korisnika sigurne?

Sve informacije koje nam proslijedite su u potpunosti sigurne. Sve vaše objave, slike, i lične informacije se čuvaju na sigurnim serverima. Takođe, vaš password je zaštićen trenutno najjačom enkripcijom, tzv. bcrypt koji je trenutno najpoznatija i najsigurnija tehnika zaštite ličnih informacija. Ovaj način enkripcije passworda postoji već 19 godina i dosada niko nije pronašao način da dešifruje bilo kakve informacije koje su prethodno zaštićene bcryptom. Naš servis koristi SSL standard kao primarna zaštita za sigurnost podataka na internetu. Sve informacije koje proslijedite su zaštićene enkripcijom.

Da li je postavljanje oglasa besplatno?

Objavljivanje oglasa je u potpunosti besplatno. Imate pravo da postavite do 8 slika vašeg artikla, te druge informacije kojim želite da opišete vaš artikal koji prodajete.

Kako da stupim u kontakt sa prodavačem?

Većina prodavača na Mobix.ba su registrovani korisnici. Možete stupiti u kontakt s njima tako što ćete nakon što se registrujete, pronaći željeni artikal te kliknuti na link Kontaktiraj. Na taj način možete poslati poruku drugim korisnicima. Sve vaše poruke se nalaze u Inboxu, odnosno Outboxu vašeg profila. Prodavači koji nisu korisnici, tj. oglas je objavljen anonimno, obično ostave svoj kontakt telefon na kojeg možete pozvati dotičnog prodavača.